Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

 

 

 

 

We raden U aan om de datum vast te leggen van zodra deze gekend is. Gezien de complexiteit en arbeidsintensiteit van onze taarten beperken wij ons tot een beperkt aantal creaties per dag. We steken er enorm veel tijd en liefde in.

OPGELET: Wegens de focus op onze workshops  kunnen we maar een zeer beperkt aantal bestellingen aannemen voor gedecoreerde taarten, sweet tables en andere zoetigheden op maat.  reserveer tijdig  een plaatsje op de planning om teleurstelling te voorkomen!

Reserverings tijden kunnen soms oplopen tot 10 weken en meer.

Neem contact met ons op via mail of de bestelpagina. Wij kijken onze beschikbaarheid na.

Is de datum nog vrij dan kunnen we deze voor u reserveren mits een voorschot van 50€. We  vragen ook  om de overschrijving  binnen een week te doen na ontvangen van het rekening nummer . Hebben we binnen een week geen aanbetaling van 50€ binnen gekregen dan geven we het plaatsje terug vrij, en is de datum dus niet gereserveerd.

Alle prijzen zijn inclusief BTW, exclusief levering.

Het Taartenateljee behoudt zich het recht om wegens uitzonderlijke omstandigheden (bv. ernstige ziekte ) de opdracht te annuleren. Uiteraard zullen we eerst proberen een oplossing te bieden. Bij het plaatsen van een bestelling aanvaardt U impliciet dat deze mogelijkheid zich voor kan doen zonder enig recht op een vergoeding.