Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

Home

HUWELIJK

SWEET TABLES

WORKSHOPS

Onze agenda is reeds  volgeboekt tot eind oktober 2017!

We genieten van vakantie van 28/10 t/m 5/11 en nemen die periode geen bestellingen aan. 

 

Heeft u een verjaardag in het vooruitzicht? Een huwelijk in het verschiet? Een nakende geboorte? Of heeft u gewoon iets te vieren en bent u op zoek naar een verrassende taart?

Welkom bij het Taartenateljee met de leukste en lekkerste taarten!

Zin in iets anders? Bij het Taartenateljee kunt u gebak bestellen dat wij helemaal naar uw wens maken. We gebruiken heerlijke en pure ingrediënten zoals rolfondant, marsepein, icing en nog heel wat andere lekkere producten. Met speciale technieken en materialen toveren wij elke taart om in uw pièce unique. 

Neem rustig een kijkje op de site en ontdek wat allemaal mogelijk is. Staat uw idee er nog niet bij? Geen probleem. Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan. 

Veel plezier, Cathelyne van het Taartenateljee

 

 

 

Prijzen Taart

Alle taarten zijn uniek en handgemaakt, persoonlijke kunstwerken voor bijzondere gelegenheden. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten zoals vers fruit, echte boter en room, succulente vanillestokken, Belgische chocolade, Callebautrolfondant en smakelijke marsepein. Volle smaken en eerlijke ingrediënten zorgen voor de beste smaakbeleving. Wij maken de taart speciaal voor u, alles is dus heerlijk vers.

De mogelijkheden zijn eindeloos. We ontwerpen verschillende taartvormen, boetseren figuurtjes van suiker zoals een bruidspaar, een communicant, een huisdier of een knuffel. We versieren uw taart verder met tekeningen, logo’s, handgemaakte suikerbloemen of fijn spuitwerk van royal icing.

U begrijpt dat het maken van dit soort taarten veel tijd en liefde vraagt. Dit heeft natuurlijk een invloed op de prijs van de taart. Gezien het unieke karakter van elk gebak kunnen wij geen vaste prijzen hanteren. We kunnen wel uitgaan van een basisprijs vanaf 7€ euro per persoon, vanaf een bestelling voor 12 personen. Deze taart heeft een luchtige biscuit, gevuld met twee lagen – ontdek de vullingen in de rubriek ‘Smaken’ – en bekleed met rolfondant of marsepein. (voor 3D figuurtjes met de hand geboetseerd wordt extra gerekend)  Een 3D taart is mogelijk vanaf 20 personen.

 

Uiteraard leveren wij maatwerk, compleet naar uw specifieke wensen. Wij werken dus enkel op bestelling. Gezien de complexiteit en arbeidsintensiefheid van onze taarten beperken wij ons tot een beperkt aantal creaties per dag. Voor de juiste prijs van uw unieke taart neemt u best eens contact met ons op.

 

 

 

Smaken

Taarten moeten niet alleen mooi zijn, maar bovendien ook lekker! Daarom kiezen we voor verse ingrediënten en pure smaken. De basis van de taart is een luchtig gebak of ‘biscuit’ in de smaken naturel, chocolade of speculaas. 

Sommige taarten zoals 3D-vormen vragen echter een basis van cake. Dit is mogelijk in vanille, chocolade, citroen of speculaas. 

Wij vullen de basisbiscuit met een heerlijke vulling naar keuze. U vindt hieronder enkele veel gekozen combinaties maar evengoed een aantal heel speciale vullingen. Enkele zijn seizoensgebonden en voor sommige vragen we een kleine meerprijs. Ontdek en geniet mee… 

 Veel gekozen combinaties 

Swiss anglaise Biscuit bestreken met aardbeiencoulis, gevuld met Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom) en stukjes vers fruit. Kan ook met enkel slagroom. 

Frambozendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met frambozenmousse. 

Aardbeiendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van aardbeien en gevuld met aardbeienmousse. 

Bosvruchtendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met een frisse bosvruchtenmousse. 

Citroen delight Biscuit bestreken met lemon curd en gevuld met een citroenmousse en verse frambozen. 

Jungle Vanille- of chocoladebiscuit gevuld met een mousse van banaan, schijfjes verse banaan en een krokant laagje chocolade. 

Bananasplit Chocoladebiscuit gevuld met chocolademousse, een laagje ganache en schijfjes verse banaan. 

Madison chocolade Vanille- of chocoladebiscuit gevuld met chocolademousse, gecombineerd met een mousse van bokkenpootjes. 

Toblerone Vanille- of chocoladebiscuit bestreken met een laagje ganache en opgevuld met een chocolademousse, gemaakt van Tobleronechocolade. 

Nona Vanillebiscuit gevuld met meringue-boterroom met toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout) en speculaas. 

Italia Vanille- of chocoladebiscuit besprenkeld met espresso en gevuld met een heerlijk zachte tiramisu. 

De speciaaltjes! 

Black forest Chocoladebiscuit met chocolademousse en slagroom met amarenakersjes of frambozen. 

Genova Chocoladebiscuit met een vleugje espresso, een hazelnootmousse, hazelnootkrokant en een scheutje Baileys. 

Caraibe Vanillebiscuit met een tropische vruchtenmousse, ananas en een scheutje Malibu. 

Papillon Vanillebiscuit met mascarponeroom en rode vruchten. 

Fleur de Reims Vanillebiscuit met een champagnecrème en verse frambozen. 

Nuria Speculaasbiscuit met een vanille-meringue-boterroom, toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout), peer en speculaas. 

Opera Vanillebiscuit met een mokkacrème, hazelnootkrokant en chocolade. 

Délice Chocoladebiscuit met chocolademousse en een sinaasappelmarmelade met een scheutje Cointreau. 

Bagatelle Vanillebiscuit met een witte chocolademousse, karamel en kruimeltjes van Bastognekoekjes.