Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

Agenda_

Naar aanleiding van de maatregelen opgelegd door  de overheid om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan  annuleren wij  met spijt in het hart de workshops voorlopig zeker  t/m  19 april 2020 

Stuur een email voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van nieuwtjes

 

Is een workshop reeds volzet? Vraag eens naar een plaatsje op de reserve lijst...je weet nooit als er iemand weg valt!

Zijn er veel aanvragen voor een workshop die reeds volzet is dan kijken we of een extra datum mogelijk is!

Augustus            
Dag Datum Omschrijving Tijdstip Prijs Gegeven door Vrije plaatsen
 dinsdag  25/8  vliegende start module dag 1  9.30 uur tot 17 uur  395€ Cathelyne

 reeds volzet

 woensdag 26/8   vliegende start module dag 2  9.30 uur tot 17 uur  nvt  Cathelyne  
 donderdag   27/8/2020  vliegende start  module dag 3  9.30 uur tot 17 uur  nvt  Cathelyne  
             
             
             
             

 

 

 

Agenda_ bu

xxxIs een workshop reeds volzet? Vraag eens naar een plaatsje op de reserve lijst...je weet nooit als er iemand weg valt!

Januari            
Dag Datum Omschrijving Tijdstip Prijs Gegeven door Vrije plaatsen
Dinsdag 08/1/2019 PME sugarpaste module avond les 1/7 18.30 uur tot 22.30 395€ / 495€ Cathelyne volzet
Woensdag 09/1/2019 wilton module 2 spuittechnieken ochtend module les 1/4 9 uur tot 11 uur 130 Cathelyne volzet
             
Dinsdag 15/1/2019 PME sugarpaste module Dag les 1/5 9.30 uur tot 15 uur 395€/495€ Cathelyne volzet
Woensdag 16/1/2019 wilton module 2 spuittechnieken ochtend module les 2/4 9 uur tot 11 uur nvt Cathelyne nvt
             
Dinsdag 22/1/2019 PME Sugarpaste module avond les 2/7 18.30 uur tot 22.30 nvt Cathelyne nvt
Woensdag 23/1/2019 wilton module 2 spuittechnieken ochtend module les 3/4 9 uur tot 11 uur nvt Cathelyne nvt
             
Maandag 28/1/2019 Basis taart winter thema 19 uur tot 22.30 60 Cathelyne reeds volzet
Dinsdag 29/1/2019 PME sugarpaste module dag les 2/5 9.30 uur tot 15 uur 395€ / 495€ Cathelyne nvt
Woensdag 30/1/2019 wilton module 2 spuittechnieken ochtend module les 4/4 9 uur tot 11 uur nvt Cathelyne nvt
Februari            
Dag Datum Omschrijving Tijdstip Prijs Gegeven door Vrije plaatsen
Dinsdag 05/2/2019 PME Sugarpaste module avond les 3/7 18.30 uur tot 22.30 uur nvt Cathelyne nvt
Woensdag 06/2/2019 valentijn taart met boetseren 19 uur tot 22.30 uur 65 Cathelyne reeds volzet
             
Maandag 11/2/2019 Koekjes met royal icing thema Valentijn 19 uur tot 22.30 uur 60 Cathelyne reeds volzet!
Dinsdag 12/2/2019 PME Sugarpaste module dag les 3/5 9.30 uur tot 15 uur nvt Cathelyne nvt
Woensdag 13/2/2019 Valentijn sweets workshop (cake pops, coverd oreo, cupcakes….) 19 uur tot 22.30 uur 60 Cathelyne reeds volzet!
             
Dinsdag 19/2/2019 PME Sugarpaste module avond les 4/7 18.30 uur tot 22.30 uur nvt Cathelyne nvt
             
Dinsdag 26/2/2019 PME Sugarpaste module dag les 4/5 9.30 uur tot 15 uur nvt Cathelyne nvt
Woensdag 27/2/2019 candy drip cake met ganache 19 uur tot 22.30 uur 70 Cathelyne reeds volzet
Maart            
Dag Datum Omschrijving Tijdstip Prijs Gegeven door Vrije plaatsen
Dinsdag 12/3/2019 PME sugarpaste dag module les 5/5 9.30 uur tot 15 uur nvt Cathelyne nvt
Dinsdag 12/3/2019 PME sugarpaste avond module les 5/7 18.30 uur tot 22.30 uur nvt Cathelyne nvt
             
Dinsdag 19/3/2019 PME Sugarpaste avond module les 6/7 18.30 uur tot 22.30 uur nvt Cathelyne nvt
Woensdag 20/3/2019 Prinsessen taart met popje/ of pas pop 18.45 uur tot 22.30 75 Cathelyne reeds volzet
             
Dinsdag 26/3/2019 PME Sugarpaste avond module les 7/7 18.30 uur tot 22.30 uur nvt Cathelyne nvt
Woensdag 27/3/2019 3D handtas taart gevorderden 18.45 uur tot 22.30 75 Cathelyne reeds volzet!

 

 

 

Home

HUWELIJK

SWEET TABLES

WORKSHOPS

 Door de corona maatregelen is onze  winkel bezoeken mogelijk op afspraak ( kan elke dag behalve op zondag) 

Wij hebben vakantie van 1 november t/m 8 november 2020

Heeft u een verjaardag in het vooruitzicht? Een huwelijk in het verschiet? Een nakende geboorte? Of heeft u gewoon iets te vieren en bent u op zoek naar een verrassende taart?

Welkom bij het Taartenateljee met de leukste en lekkerste taarten!

Zin in iets anders? Bij het Taartenateljee kunt u gebak bestellen dat wij helemaal naar uw wens maken. We gebruiken heerlijke en pure ingrediënten zoals rolfondant, marsepein, icing en nog heel wat andere lekkere producten. Met speciale technieken en materialen toveren wij elke taart om in uw pièce unique. 

Neem rustig een kijkje op de site en ontdek wat allemaal mogelijk is. Staat uw idee er nog niet bij? Geen probleem. Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan. 

Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan, tijdens workshops.

Natuurlijk vind je ook alle materialen die nodig zijn om deze taarten te maken in onze winkel.

Veel plezier, Cathelyne van het Taartenateljee

 

 

 

Smaken

Taarten moeten niet alleen mooi zijn, maar bovendien ook lekker! Daarom kiezen we voor verse ingrediënten en pure smaken. De basis van de taart is een luchtig gebak of ‘biscuit’ in de smaken vanille, chocolade of speculaas. 

Sommige taarten zoals 3D-vormen vragen echter een basis van cake.

De biscuit kan ook een kleurtje krijgen voor een speciale gelegenheid. Denk maar aan de "gender" cakes waar we het geslacht van je baby kunnen onthullen.

Een biscuit wordt maar een "taart" door een rijke vulling. Wij vullen de basisbiscuit met een heerlijke vulling naar keuze. Standaard gevuld met 2 lagen soms ook met 3.

U vindt hieronder enkele veel gekozen combinaties maar evengoed een aantal heel speciale vullingen. Enkele zijn seizoensgebonden en voor sommige vragen we een kleine meerprijs. Ontdek en geniet mee… 

 

Swiss anglaise Biscuit bestreken met aardbeiencoulis, gevuld met Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom) en stukjes vers fruit. Kan ook met enkel slagroom. 

Frambozendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met frambozenmousse. 

Aardbeiendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van aardbeien en gevuld met aardbeienmousse. 

Bosvruchtendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met een frisse bosvruchtenmousse. 

Citroen delight Biscuit bestreken met lemon curd en gevuld met een citroenmousse en verse frambozen. 

Jungle Vanille- of chocoladebiscuit gevuld met een mousse van banaan, schijfjes verse banaan en een krokant laagje chocolade. 

Bananasplit Chocoladebiscuit gevuld met chocolademousse, een laagje ganache en schijfjes verse banaan. 

Madison chocolade Vanille- of chocoladebiscuit gevuld met chocolademousse, gecombineerd met een mousse van bokkenpootjes. 

Toblerone Vanille- of chocoladebiscuit bestreken met een laagje ganache en opgevuld met een chocolademousse, gemaakt van Tobleronechocolade. 

Italia Vanille- of chocoladebiscuit  met een vleugje espresso en daarop een heerlijk zachte tiramisu. 

Black forest Chocoladebiscuit met chocolademousse en slagroom met amarenakersjes of frambozen. 

Genova Chocoladebiscuit met een vleugje espresso, een hazelnootmousse, hazelnootkrokant en een scheutje Baileys. 

Bagatelle Vanillebiscuit met een witte chocolademousse, karamel en hazelnoot krokant.

*Caraibe Vanille biscuit gevuld met een ganache van witte chocolade en mascarpone afgewerkt met stukjes ananas. 

*Papillon Vanillebiscuit gevuld met een ganache van witte chocolade en mascarpone afgewerkt met framboosjes de vaille biscuit krijgt ook een laagje frambozen coulis. 

Merinque botercreme is geen gewone botercreme maar een creme op basis van italiaanse merinque, Deze creme is erg luchtig  door opgeklopte eiwitten ( gepasteuriseerd) en wordt afgewerkt met het merg uit een vanille stok. Enkele varianten op deze merinque boter creme zijn;

Nona Vanillebiscuit gevuld met meringue-boterroom  met toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout) . 

Nuria Speculaasbiscuit gevuld met meringue-boterroom, toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout), peer en speculaas. 

* Opera Vanillebiscuit gevuld met mokkacrème vol van smaak verrijkt met koffie, hazelnootkrokant en een krokant laagje chocolade. 

* Praliné Vanille biscuit gevuld met een pralinécrème en hazelnoot korkant.

Fleur de Reims Vanillebiscuit met een champagnecrème en verse frambozen.