Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

FAQ

Hoe lang van te voren moet ik mijn bestelling plaatsen.

We raden U aan om de datum vast te leggen van zodra deze gekend is. We steken veel tijd en liefde in het maken van jullie taarten en kunnen er daarom maar enkele per dag aannemen. Reserverings tijden kunnen soms oplopen tot tot 10 weken en meer.

Hoe kan ik een datum reserveren?

U neemt contact met ons op via mail of de bestelpagina. Wij kijken onze beschikbaarheid na. Is de datum nog vrij dan kunnen we deze voor u reserveren mits een voorschot van 50€.

Kan ik een bestelling annuleren?

Tot een maand voor de datum van Uw bestelling kan U annuleren en zal Uw voorschot volledig worden terugbetaald. Als U annuleert binnen de maand voor Uw bestelling wordt Uw voorschot niet terugbetaald. U heeft immers een plaatsje ingenomen in de agenda dat mogelijks niet kan worden opgevuld.

Kan mijn taart thuis bezorgd worden?

Enkel grote taart boven de 60 personen kunnen aan huis geleverd worden. Hiervoor worden bezorgkosten en opbouwkosten in rekening gebracht. Kleinere taarten kunnen enkel afgehaald worden.

Wat is rolfondant?

Wij gebruiken de rolfondant van Callebaut. Het is een kneedbare -en uitrolbare suikermassa met een neutrale zoete smaak.

Wat is Ganache?

Dit is gesmolten chocolade met slagroom.

Wat is Icing?

Dit een smeuïge substantie gemaakt van bloemsuiker, water en meringue poeder (eiwit).Dit wordt op de taart gespoten waarna deze opdroogt en uithardt.