Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

Hoe lang van te voren moet ik mijn bestelling plaatsen.

We raden U aan om de datum vast te leggen van zodra deze gekend is. We steken veel tijd en liefde in het maken van jullie taarten en kunnen er daarom maar enkele per dag aannemen. Reserverings tijden kunnen soms oplopen tot tot 10 weken en meer.

Hoe kan ik een datum reserveren?

U neemt contact met ons op via mail of de bestelpagina. Wij kijken onze beschikbaarheid na. Is de datum nog vrij dan kunnen we deze voor u reserveren mits een voorschot van 50€.

Kan ik een bestelling annuleren?

Tot een maand voor de datum van Uw bestelling kan U annuleren en zal Uw voorschot volledig worden terugbetaald. Als U annuleert binnen de maand voor Uw bestelling wordt Uw voorschot niet terugbetaald. U heeft immers een plaatsje ingenomen in de agenda dat mogelijks niet kan worden opgevuld.

Kan mijn taart thuis bezorgd worden?

Enkel grote taart boven de 60 personen kunnen aan huis geleverd worden. Hiervoor worden bezorgkosten en opbouwkosten in rekening gebracht. Kleinere taarten kunnen enkel afgehaald worden.

Als ik een taart gezien heb op Pinterest /Instagram kun je dan dezelfde taart na maken?

Helaas, alle taarten bij het Taartenateljee zijn maatwerk. We maken dus geen taarten na. Een moodboard van foto's kan wel laten zien wat u mooi vind en kan eventueel een uitgangspunt zijn waar ik altijd mijn eigen versie van zal maken.

Kan ik de taart en andere lekkernijen veilig naar huis vervoeren?

Ja, het wordt allemaal netjes verpakt om te vervoeren. Bij afhalen geef ik ook nog wat tips mee. Voorzichtig rijden is wel aangeraden!

Taartenateljee is niet aansprakelijk voor schade tijdens het vervoeren van de taart.

Als ik geen voorschot betaal wat gebeurt er dan?


Helaas heb ik in het verleden al een paar keer gehad dat de taart niet werd afgehaald. Niet alleen zonde van zo een mooie lekker taart maar ook jammer van de verloren tijd en een plekje die iemand anders graag had gehad. Zolang er geen voorschot is betaald is er geen reservatie én dus geen bestelling vastgelegd. Het kan dus zijn dat in de tussentijd  het plekje door iemand anders werd ingenomen.

Wat is rolfondant?

 

Wij gebruiken de rolfondant van Callebaut. Het is een kneedbare -en uitrolbare suikermassa met een neutrale zoete smaak.

Wat is Ganache?

Dit is gesmolten chocolade met slagroom.

Wat is Icing?

Dit een smeuïge substantie gemaakt van bloemsuiker, water en meringue poeder (eiwit).Dit wordt op de taart gespoten waarna deze opdroogt en uithardt.