Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

Gaat u binnenkort trouwen en droomt u van een prachtige bruidstaart? Die maken wij graag voor u, helemaal aangepast naar uw wensen en bijhorend feest! Wij bedenken, samen met u, hoe de taart er straks komt uit te zien op deze heel bijzondere dag.

Alles begint met een eerste verkennend gesprek, waarin wij aandachtig luisteren naar jullie wensen inzake vormgeving, kleuren en smaken, opstelling en indicatie van het aantal gasten. Wilt u graag suikerbloemen op uw taart of fijn spuitwerk? Of liever een in suiker gemaakte bruid en bruidegom? Misschien houdt u eerder van een schitterende cupcake-toren met aansnijtaartje die jullie als bruidspaar traditioneel kunnen aansnijden?

Tijdens het tweede gesprek komen ook praktische zaken aan bod zoals smaak, keuze en leveringsvoorwaarden.Er liggen ook al een aantal schetsen voor u klaar met ideeën voor de bruidstaart.

Voor bruidstaarten vanaf 40 personen  kunt u inschrijven voor een kleine proeverij. Voor de proefsessie betaalt u 25 euro (voor 2 personen) die wij in mindering brengen bij een definitieve bestelling. 

Bent u geïnteresseerd in een proeverij? reserveer dan je plaatsje op een van onze eerst volgende proeverijen door een mailtje te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Wij raden u als toekomstig bruidspaar aan om een afspraak te regelen vier tot zes maanden voor de geplande huwelijksdatum. Wij werken ook met iets kortere termijnen indien onze beschikbaarheid dit toelaat.