Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

Gaat u binnenkort trouwen en droomt u van een prachtige bruidstaart? Die maken wij graag voor u, helemaal aangepast naar uw wensen en bijhorend feest! Wij bedenken, samen met u, hoe de taart er straks komt uit te zien op deze heel bijzondere dag.

Alle bruidstaarten zijn uniek en handgemaakt, persoonlijke kunstwerken voor bijzondere gelegenheden. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten zoals vers fruit, echte boter en room, succulente vanillestokken, Belgische chocolade, Callebautrolfondant en smakelijke marsepein. Volle smaken en eerlijke ingrediënten zorgen voor de beste smaakbeleving. Wij maken de taart speciaal voor u, alles is dus heerlijk vers.

De mogelijkheden zijn eindeloos. We ontwerpen verschillende taartvormen, boetseren een uniek bruidspaar en voegen naargelang uw wensen handgemaakte suikerbloemen toe of fijn spuitwerk van royal icing.

Ben je geen fan van Suikerfondant? Denk dan ook eens aan een taart afgewerkt met botercreme of ganache dit kan ook in verschillende kleuren, vormen. Deze zijn momenteel in op mars!

Natuurlijk is een "naked cake "ook mogelijk!

U begrijpt dat het maken van dit soort taarten veel tijd en liefde vraagt. Dit heeft natuurlijk een invloed op de prijs van de taart. Gezien het unieke karakter van elk gebak kunnen wij geen vaste prijzen hanteren. We kunnen wel uitgaan van een basisprijs vanaf 7 euro per persoon, vanaf een bestelling voor 20 personen. Deze bruidstaart heeft een luchtige biscuit, gevuld met twee lagen – ontdek de vullingen in de rubriek ‘Smaken’ – en bekleed met rolfondant of marsepein.

Uiteraard leveren wij maatwerk, compleet naar uw specifieke wensen. Wij werken dus enkel op bestelling. Voor de juiste prijs van uw unieke taart neemt u best eens contact met ons op.