Stuur een email voor onze nieuwsbrief en blijf zo op de hoogte van nieuwtjes
Februari | ||||||
Dag | Datum | Omschrijving | Tijdstip | Prijs | Gegeven door | Vrije plaatsen |
Dinsdag | 28/2/2023 | Chocolade drip cake | 18.45 uur tot 22 uur | 130 | Cathelyne | reeds volzet |
Maart | ||||||
Dag | Datum | Omschrijving | Tijdstip | Prijs | Gegeven door | Vrije plaatsen |
Dinsdag | 7/3/2023 | Cartoon cake | 18.45 uur tot 22 uur | 130 | Cathelyne | reeds volzet |
Dinsdag | 14/3/2023 | Paas koekjes met royal icing | 18.45 uur tot 22 uur | 85 | Cathelyne | reeds volzet |
Dinsdag | 21/3/2023 | Paas koekjes met royal icing | 18.45 uur tot 22 uur | 85 | Cathelyne | reeds volzet |
Maandag | 27/3/2023 | Paas koekjes met royal icing | 13 uur tot 16.30 uur | 85 | Cathelyne | reeds volzet |
April | ||||||
Dag | Datum | Omschrijving | Tijdstip | Prijs | Gegeven door | Vrije plaatsen |
Maandag | 3/4/2023 | Lammetje taart | 13 uur tot 16.30 uur | 130 | Cathelyne | reeds volzet |
Dinsdag | 4/4/2023 | Lammetje taart | 18.45 uur tot 22 uur | 130 | Cathelyne | reeds volzet |
Maandag | 17/4/2023 | Module Boetseren van figuren les 1 | 13 uur tot 16.30 uur | 130 | Cathelyne | reeds volzet |
Dinsdag | 18/4/2023 | PME Module - Piping Techniques & Royal Icing les 1 | 9.30 uur tot 16.30 uur | 395 € of 500 € all-in | Cathelyne | volzet |
Maandag | 24/4/2023 | Module Boetseren van figuren les 2 | 13 uur tot 16.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Dinsdag | 25/4/2023 | PME Module - Piping Techniques & Royal Icing les 2 | 9.30 uur tot 16.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Mei | ||||||
Dag | Datum | Omschrijving | Tijdstip | Prijs | Gegeven door | Vrije plaatsen |
Dinsdag | 2/5/2023 | PME Module - Piping Techniques & Royal Icing les 3 | 9.30 uur tot 16.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Dinsdag | 9/5/2023 | Chocolade drip cake | 18.45 uur tot 22 uur | 130 | Cathelyne | reeds volzet |
Maandag | 15/5/2023 | Module Boetseren van figuren les 3 | 13 uur tot 16.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Dinsdag | 23/5/2023 | PME Module - Piping Techniques & Royal Icing les 4 | 9.30 uur tot 16.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Juni | ||||||
Dag | Datum | Omschrijving | Tijdstip | Prijs | Gegeven door | Vrije plaatsen |
Dinsdag | 6/6/2023 | Chocolade drip cake | 18.45 uur tot 22 uur | 130 | Cathelyne | volzet |
xxxIs een workshop reeds volzet? Vraag eens naar een plaatsje op de reserve lijst...je weet nooit als er iemand weg valt!
Januari | ||||||
Dag | Datum | Omschrijving | Tijdstip | Prijs | Gegeven door | Vrije plaatsen |
Dinsdag | 08/1/2019 | PME sugarpaste module avond les 1/7 | 18.30 uur tot 22.30 | 395€ / 495€ | Cathelyne | volzet |
Woensdag | 09/1/2019 | wilton module 2 spuittechnieken ochtend module les 1/4 | 9 uur tot 11 uur | 130 | Cathelyne | volzet |
Dinsdag | 15/1/2019 | PME sugarpaste module Dag les 1/5 | 9.30 uur tot 15 uur | 395€/495€ | Cathelyne | volzet |
Woensdag | 16/1/2019 | wilton module 2 spuittechnieken ochtend module les 2/4 | 9 uur tot 11 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Dinsdag | 22/1/2019 | PME Sugarpaste module avond les 2/7 | 18.30 uur tot 22.30 | nvt | Cathelyne | nvt |
Woensdag | 23/1/2019 | wilton module 2 spuittechnieken ochtend module les 3/4 | 9 uur tot 11 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Maandag | 28/1/2019 | Basis taart winter thema | 19 uur tot 22.30 | 60 | Cathelyne | reeds volzet |
Dinsdag | 29/1/2019 | PME sugarpaste module dag les 2/5 | 9.30 uur tot 15 uur | 395€ / 495€ | Cathelyne | nvt |
Woensdag | 30/1/2019 | wilton module 2 spuittechnieken ochtend module les 4/4 | 9 uur tot 11 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Februari | ||||||
Dag | Datum | Omschrijving | Tijdstip | Prijs | Gegeven door | Vrije plaatsen |
Dinsdag | 05/2/2019 | PME Sugarpaste module avond les 3/7 | 18.30 uur tot 22.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Woensdag | 06/2/2019 | valentijn taart met boetseren | 19 uur tot 22.30 uur | 65 | Cathelyne | reeds volzet |
Maandag | 11/2/2019 | Koekjes met royal icing thema Valentijn | 19 uur tot 22.30 uur | 60 | Cathelyne | reeds volzet! |
Dinsdag | 12/2/2019 | PME Sugarpaste module dag les 3/5 | 9.30 uur tot 15 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Woensdag | 13/2/2019 | Valentijn sweets workshop (cake pops, coverd oreo, cupcakes….) | 19 uur tot 22.30 uur | 60 | Cathelyne | reeds volzet! |
Dinsdag | 19/2/2019 | PME Sugarpaste module avond les 4/7 | 18.30 uur tot 22.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Dinsdag | 26/2/2019 | PME Sugarpaste module dag les 4/5 | 9.30 uur tot 15 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Woensdag | 27/2/2019 | candy drip cake met ganache | 19 uur tot 22.30 uur | 70 | Cathelyne | reeds volzet |
Maart | ||||||
Dag | Datum | Omschrijving | Tijdstip | Prijs | Gegeven door | Vrije plaatsen |
Dinsdag | 12/3/2019 | PME sugarpaste dag module les 5/5 | 9.30 uur tot 15 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Dinsdag | 12/3/2019 | PME sugarpaste avond module les 5/7 | 18.30 uur tot 22.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Dinsdag | 19/3/2019 | PME Sugarpaste avond module les 6/7 | 18.30 uur tot 22.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Woensdag | 20/3/2019 | Prinsessen taart met popje/ of pas pop | 18.45 uur tot 22.30 | 75 | Cathelyne | reeds volzet |
Dinsdag | 26/3/2019 | PME Sugarpaste avond module les 7/7 | 18.30 uur tot 22.30 uur | nvt | Cathelyne | nvt |
Woensdag | 27/3/2019 | 3D handtas taart gevorderden | 18.45 uur tot 22.30 | 75 | Cathelyne | reeds volzet! |
Vakantie van 2 juli t/m 6 augustus 2023, volledig volgeboekt t/m juli 2023.
Winkel voor aankopen materialen geopend op
donderdag middag van 14 uur tot 17 uur
zaterdag voormiddag 9 uur tot 12 uur.
Winkel bezoek op afspraak kan op dinsdag, woensdag voormiddag en donderdag .
Geïnteresseerd in workshops? Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief ( stuur een email) en blijf op de hoogte.
Heeft u een verjaardag in het vooruitzicht? Een huwelijk in het verschiet? Een nakende geboorte? Of heeft u gewoon iets te vieren en bent u op zoek naar een verrassende taart?
Welkom bij het Taartenateljee met de leukste en lekkerste taarten!
Zin in iets anders? Bij het Taartenateljee kunt u gebak bestellen dat wij helemaal naar uw wens maken. We gebruiken heerlijke en pure ingrediënten zoals rolfondant, marsepein, icing en nog heel wat andere lekkere producten. Met speciale technieken en materialen toveren wij elke taart om in uw pièce unique.
Neem rustig een kijkje op de site en ontdek wat allemaal mogelijk is. Staat uw idee er nog niet bij? Geen probleem. Wij gaan graag samen met u de uitdaging aan.
Daarnaast heb je bij ons de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan, tijdens workshops.
Natuurlijk vind je ook alle materialen die nodig zijn om deze taarten te maken in onze winkel.
Veel plezier, Cathelyne van het Taartenateljee
Taarten moeten niet alleen mooi zijn, maar bovendien ook lekker! Daarom kiezen we voor verse ingrediënten en pure smaken. De basis van de taart is een luchtig gebak of ‘biscuit’ in de smaken vanille, chocolade of speculaas.
Sommige taarten zoals 3D-vormen vragen echter een basis van cake.
De biscuit kan ook een kleurtje krijgen voor een speciale gelegenheid. Denk maar aan de "gender" cakes waar we het geslacht van je baby kunnen onthullen.
Een biscuit wordt maar een "taart" door een rijke vulling. Wij vullen de basisbiscuit met een heerlijke vulling naar keuze. Standaard gevuld met 2 lagen soms ook met 3.
U vindt hieronder enkele veel gekozen combinaties maar evengoed een aantal heel speciale vullingen. Enkele zijn seizoensgebonden en voor sommige vragen we een kleine meerprijs. Ontdek en geniet mee…
Swiss anglaise Biscuit bestreken met aardbeiencoulis, gevuld met Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom) en stukjes vers fruit. Kan ook met enkel slagroom. (+supplement van 5€)
Frambozendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met frambozenmousse.
Aardbeiendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van aardbeien en gevuld met aardbeienmousse.
Bosvruchtendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met een frisse bosvruchtenmousse.
Citroen delight Biscuit bestreken met lemon curd en gevuld met een citroenmousse en verse frambozen.
Bananasplit Chocoladebiscuit gevuld met chocolademousse, een laagje ganache en schijfjes verse banaan.
Madison Chocoladebiscuit ( of vanille biscuit) gevuld met chocolademousse, gecombineerd met een mousse van bokkenpootjes.
Chocolade lover Chocoladebiscuit (of vanille biscuit) bestreken met een laagje ganache en opgevuld met een heerlijke chocolademousse
Italia Vanille- of chocoladebiscuit met een vleugje espresso en daarop een heerlijk zachte tiramisu.
Black forest Chocoladebiscuit met chocolademousse en slagroom met amarenakersjes of frambozen.
Genova Chocoladebiscuit met een vleugje espresso, een hazelnootmousse, hazelnootkrokant en een scheutje Baileys.
Bagatelle Vanillebiscuit met een witte chocolademousse, karamel en hazelnoot krokant.
*Caraibe Vanille biscuit gevuld met een ganache van witte chocolade en mascarpone afgewerkt met stukjes ananas.
*Papillon Vanillebiscuit gevuld met een ganache van witte chocolade en mascarpone afgewerkt met framboosjes de vaille biscuit krijgt ook een laagje frambozen coulis.
Merinque botercreme is geen gewone botercreme maar een creme op basis van italiaanse merinque, Deze creme is erg luchtig door opgeklopte eiwitten ( gepasteuriseerd) en wordt afgewerkt met het merg uit een vanille stok. Enkele varianten op deze merinque boter creme zijn;
Nona Vanillebiscuit (of chocolade biscuit) gevuld met meringue-boterroom met toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout) .
Nuria Speculaasbiscuit gevuld met meringue-boterroom, toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout), peer en speculaas.
* Opera Vanillebiscuit gevuld met mokkacrème vol van smaak verrijkt met koffie, hazelnootkrokant en een krokant laagje chocolade.
* Praliné Vanille biscuit gevuld met een pralinécrème en hazelnoot korkant.
Fleur de Reims Vanillebiscuit met een champagnecrème en verse frambozen.