Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

Deze koekjes hebben als basis de gekende zanddeeg. Maar al onze koekjes bakken wij met veel liefde en zorg nog ambachtelijk met de beste ingrediënten, ze worden 1 per 1 met de hand uit het deeg geduwd.

We versieren ze vervolgens manueel , koekje per koekje, kleur per kleur, met royal icing. Zo worden 'gewone' koekjes opeens hele bijzondere, originele en persoonlijke minicadeautjes... Ze vormen een ideale aanvulling op uw desserttafel in het door u gekozen thema. Of, verpakt in een zakje met een feestelijk lintje, zijn ze hét perfecte huwelijks-, doop- of kraambedankje. 

De prijs van de koekjes is afhankelijk van de maat en vorm van het koekje, de gewenste decoratie, de bestelde hoeveelheid en de gekozen verpakking.

De minimumprijs voor koekjes met een eenvoudige versiering in royal icing is 2.50 euro per stuk met een minimumafname van 20 koekjes. De koekjes kunnen lucht dicht verpakt in zakje of doos 2/3 maand bewaard worden.

Wij werken graag met een medium formaat koekje +/- 7 cm deze komt op 0.80 € per koekje zonder icing , met royal icing vanaf 2.50€