Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

In  Taartenateljee zijn alle taarten  uniek en handgemaakt, persoonlijke kunstwerken voor bijzondere gelegenheden. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten zoals echte boter , room, succulente vanillestokken en Belgische chocolade. Volle smaken en eerlijke ingrediënten zorgen voor de beste smaakbeleving. Wij maken de taart speciaal voor u, alles is dus heerlijk vers.

Alles wordt gecreëerd in een stijl waar Taartenateljee bekend om staat.

Er is geen overdaad aan versiering nodig om tot een mooie taart te komen, een ontwerp dat strak en relatief eenvoudig uitgewerkt wordt levert vaak de mooiste taarten.

Denk aan toefjes boterroom, vers fruit, een op maat gemaakte taart topper, verse , gedroogde of suiker bloemen, print of tekening op eetbaar papier , speelgoed of handgemaakte suikerpasta figuurtjes. Het is allemaal mogelijk.

Deze taart heeft een luchtige biscuit, gevuld met twee/drie lagen – ontdek de vullingen in de rubriek ‘Smaken’ .De taarten worden standaard  aan de buitenkant afgewerkt met meringue boter room.

 Soms vragen  taartprojecten  echter een dun laagje rolfondant ( Callebaut) of  een afwerking met een chocolade ganache .( dat kan ook in een kleurtje)   

Het minimum aantal van onze taarten is de extra small en deze is goed voor 10/12 personen. 

Het minimum aantal van een stapel taart in 2 lagen is 16 personen.

 3D taarten maken we vanaf 20 personen.

 Uiteraard leveren wij maatwerk en maken dus geen taarten na ! Wij werken  enkel op bestelling. Gezien de complexiteit en arbeidsintensiteit van onze taarten beperken wij ons tot een beperkt aantal creaties per dag. Voor de juiste prijs van uw unieke taart neemt u best eens contact met ons op. 

 Enkele richt prijzen;

( Opgelet: in de basisprijs van de taarten zitten geen suikerpasta decoraties. Figuurtjes of andere decoraties  worden apart verrekend op basis van hoeveelheid en complexiteit.)

Prijzen taarten met boter crème afwerking hebben een basis prijs vanaf €7,50/pp (voor het kleinste formaat extra small 10/12 personen) is de vanaf prijs 90€ ,de totaal prijs hangt echter af van de hoeveelheid en complexiteit van de decoratie die u op de taart wenst)

Prijzen taarten met een afwerking van rolfondant of ganache hebben een basis prijs vanaf €8,50/pp

3D figuurtjes met de hand gemaakt van rolfondant hebben  start prijs vanaf 12€ ( hangt af van de complexiteit, werk tijd die nodig is om het figuurtje te creëren , prijs kan per figuur variëren ) Ook voor  aangekochte speelgoed figuurtjes, cake toppers, verse bloemen of droogbloemen, eetbare prints, macarons of ander snoep rekenen we een  supplement dat bij de basisprijs van de  taarten wordt gerekend. 

 Smash cake of mini taartje

Een smash taartje of ook wel mini taartje genaamd , is een taartje voor ongeveer 4 personen ( kleiner kunnen we die niet maken ) en heeft een vanaf prijs van 35€  Deze prijs omvat een vanille biscuit  en een  vanille vulling (of zelfde vulling als de grootte taart) , toefjes room bovenop.  Naam van de jarige  een kleine verwijzing in kleur of sprinkles naar de grootte feestelijke taart. ( eventueel een kaarsje) Afhankelijk van de afwerking of gewenste decoratie voor het taartje kan een supplement van toepassing zijn. Een smash cake of mini taartje kan niet afzonderlijk besteld worden maar enkel als aanvulling op een grote feestelijk taart.