Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

Alle taarten zijn uniek en handgemaakt, persoonlijke kunstwerken voor bijzondere gelegenheden. We gebruiken uitsluitend kwaliteitsproducten zoals vers fruit, echte boter en room, succulente vanillestokken, Belgische chocolade, Callebaut rolfondant en smakelijke marsepein. Volle smaken en eerlijke ingrediënten zorgen voor de beste smaakbeleving. Wij maken de taart speciaal voor u, alles is dus heerlijk vers.

De mogelijkheden zijn eindeloos. We ontwerpen verschillende taartvormen, boetseren figuurtjes van suiker zoals een bruidspaar, een communicant, een huisdier of een knuffel. We versieren uw taart verder met tekeningen, logo’s, handgemaakte suikerbloemen of fijn spuitwerk van royal icing.

Ben je geen fan van Suikerfondant? Denk dan ook eens aan een taart afgewerkt met botercreme of ganache dit kan ook in verschillende kleuren, vormen. Deze zijn momenteel in op mars! Vraag er gerust naar!

U begrijpt dat het maken van dit soort taarten veel tijd en liefde vraagt. Dit heeft natuurlijk een invloed op de prijs van de taart. Gezien het unieke karakter van elk gebak kunnen wij geen vaste prijzen hanteren. We kunnen wel uitgaan van een basisprijs vanaf  6,50€ euro per persoon, vanaf een bestelling voor 10 personen. Deze taart heeft een luchtige biscuit, gevuld met twee/drie lagen – ontdek de vullingen in de rubriek ‘Smaken’ – en bekleed met rolfondant , marsepein, merengue boter crème of ganache (voor 3D figuurtjes met de hand geboetseerd wordt extra gerekend)

In corona tijd met kleine 'bubbels' maken we uitzonderlijk taart vanaf 8 personen. 

 Een 3D taart is mogelijk vanaf 20 personen.

 

Uiteraard leveren wij maatwerk, compleet naar uw specifieke wensen. Wij werken dus enkel op bestelling. Gezien de complexiteit en arbeidsintensiefheid van onze taarten beperken wij ons tot een beperkt aantal creaties per dag. Voor de juiste prijs van uw unieke taart neemt u best eens contact met ons op.