Taarten moeten niet alleen mooi zijn, maar bovendien ook lekker! Daarom kiezen we voor verse ingrediënten en pure smaken. De basis van de taart is een luchtig gebak of ‘biscuit’ in de smaken vanille, chocolade of speculaas.
Sommige taarten zoals 3D-vormen vragen echter een basis van cake.
De biscuit kan ook een kleurtje krijgen voor een speciale gelegenheid. Denk maar aan de "gender" cakes waar we het geslacht van je baby kunnen onthullen.
Een biscuit wordt maar een "taart" door een rijke vulling. Wij vullen de basisbiscuit met een heerlijke vulling naar keuze. Standaard gevuld met 2 lagen soms ook met 3.
U vindt hieronder enkele veel gekozen combinaties maar evengoed een aantal heel speciale vullingen. Enkele zijn seizoensgebonden en voor sommige vragen we een kleine meerprijs. Ontdek en geniet mee…
Swiss anglaise Biscuit bestreken met aardbeiencoulis, gevuld met Zwitserse room (banketbakkersroom met slagroom) en stukjes vers fruit. Kan ook met enkel slagroom. (+supplement van 5€)
Frambozendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met frambozenmousse.
Aardbeiendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van aardbeien en gevuld met aardbeienmousse.
Bosvruchtendroom Biscuit bestreken met een laagje coulis van frambozen en gevuld met een frisse bosvruchtenmousse.
Citroen delight Biscuit bestreken met lemon curd en gevuld met een citroenmousse en verse frambozen.
Bananasplit Chocoladebiscuit gevuld met chocolademousse, een laagje ganache en schijfjes verse banaan.
Madison Chocoladebiscuit ( of vanille biscuit) gevuld met chocolademousse, gecombineerd met een mousse van bokkenpootjes.
Chocolade lover Chocoladebiscuit (of vanille biscuit) bestreken met een laagje ganache en opgevuld met een heerlijke chocolademousse
Italia Vanille- of chocoladebiscuit met een vleugje espresso en daarop een heerlijk zachte tiramisu.
Black forest Chocoladebiscuit met chocolademousse en slagroom met amarenakersjes of frambozen.
Genova Chocoladebiscuit met een vleugje espresso, een hazelnootmousse, hazelnootkrokant en een scheutje Baileys.
Bagatelle Vanillebiscuit met een witte chocolademousse, karamel en hazelnoot krokant.
*Caraibe Vanille biscuit gevuld met een ganache van witte chocolade en mascarpone afgewerkt met stukjes ananas.
*Papillon Vanillebiscuit gevuld met een ganache van witte chocolade en mascarpone afgewerkt met framboosjes de vaille biscuit krijgt ook een laagje frambozen coulis.
Merinque botercreme is geen gewone botercreme maar een creme op basis van italiaanse merinque, Deze creme is erg luchtig door opgeklopte eiwitten ( gepasteuriseerd) en wordt afgewerkt met het merg uit een vanille stok. Enkele varianten op deze merinque boter creme zijn;
Nona Vanillebiscuit (of chocolade biscuit) gevuld met meringue-boterroom met toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout) .
Nuria Speculaasbiscuit gevuld met meringue-boterroom, toffee (zachte karamel met een tikkeltje zeezout), peer en speculaas.
* Opera Vanillebiscuit gevuld met mokkacrème vol van smaak verrijkt met koffie, hazelnootkrokant en een krokant laagje chocolade.
* Praliné Vanille biscuit gevuld met een pralinécrème en hazelnoot korkant.
Fleur de Reims Vanillebiscuit met een champagnecrème en verse frambozen.