Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

----

 

Dag workshop Boho woodland stijl taart 

Dinsdag 31/8 van 10 uur tot 15.30 uur 4 plaatsen vrij

In deze workshop leert u verschillende  technieken van het taart decoreren. We leren de biscuit  doorsnijden en wel zo dat de taart na het vullen ook nog netjes recht is.
Daarna gaan we de taart vullen met een laag je jam en een heerlijke meringue  botercrème en we leren je strak afsmeren.
We werken met rolfondant , hoe ze zelf te kleuren en de taart strak bekleden (kleurtje voor de fondant kiest u natuurlijk zelf!)
We maken ook een tipi tentje voor op de taart en boetseren een vosje in boho stijl.

De kosten voor deze workshop zijn € 80, - p.p.
Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers. (lunch breng jezelf mee)
Deze workshop begint om 10 uur en we proberen om 15.30 uur te eindigen.

Workshop Leeuw

 

Woensdagavond 1/9 ,18.45 uur  t/m 22.30 uur volzet
Dinsdagavond 14/9 18.45 uur  t/m 22.30 uur volzet


Afgesmeerde taarten met meringue boter crème zijn hip en dat is wat we je in deze workshop willen leren, strak afsmeren met boter crème.
We gaan de taart vullen en klaar maken om af te smeren met meringue boter crème, iedereen gaat zelf aan de slag met de meringue boter crème,  we gaan een mooie strakke taart creëren .

We boetseren een leeuwtje van rolfondant om boven op de taart te plaatsen.
De taart versier je verder naar eigen inspiratie.

De kosten voor deze workshop zijn € 65, - p.p.
Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.
Deze workshop begint om 18.45 uur en we proberen om 22.30 uur te eindigen.

Koekjes thema Feest!
Dinsdagavond 7/9 18.45 uur  t/m 22.30 uur  volzet
Dinsdagavond 21/9 18.45 uur  t/m 22.30 uur  volzet

Zo worden gewone koekjes opeens hele bijzondere, originele koekjes.
Tijdens deze  workshop gaan we aan de slag met de basistechnieken van het koekjes decoreren.
Deze keer maken we koekjes in Feest thema! 
We leren alle ins en outs over het bakken van de koekjes ( de koekjes zijn reeds door mij gebakken), het maken van de Royal Icing, de verschillende consistenties en het bewaren hiervan.
Daarna gaan we aan de slag met het versieren van de koekjes we doen dit stap voor stap en dus ook ideaal voor  beginners.
Je ontvangt bij deze workshop de recepten zodat je ook thuis direct aan de slag kunt met de koekjes! 
Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig met het bakken of decoreren van koekjes. 

De kosten voor deze workshop zijn € 55, - p.p.
Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.
Deze workshop begint om 18.45 uur en we proberen om 22.00 uur te eindigen.(uitloop tot 22.30 uur)

Workshop Dino volzet

Woensdagavond 29/9 18.45 uur  t/m 22.30 uur volzet

Afgesmeerde taarten met meringue boter crème zijn hip en dat is wat we je in deze workshop willen leren, strak afsmeren met boter crème.
We gaan de taart vullen en klaar maken om af te smeren met meringue boter crème, iedereen gaat zelf aan de slag met de meringue boter crème, we gaan een mooie strakke taart  creëren .

We boetseren deze dino van rolfondant om boven op de taart te plaatsen.
De taart versier je verder naar eigen inspiratie.

De kosten voor deze workshop zijn € 65, - p.p.
Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.
Deze workshop begint om 18.45 uur en we proberen om 22.30 uur te eindigen.

 

The Wilton Method®  Course :Building Buttercream Skills volzet

 Dit  is de basiscursus van Wilton. 

Avondmodule  4 lessen van 2 uur telkens van  19 uur tot 21 uur (8 uur les!)
Woensdagavonden  8/9/2021,  15/9/2021 , 22/9/2021 , 6/10/2021

Tijdens de cursus leer je werken met buttercream icing er worden bak instructies gegeven , je leert hoe je buttercream icing kunt maken en kleuren en natuurlijk leren we je heel veel spuittechnieken  o.a. het maken van drop flowers, transfers van afbeeldingen te maken, diverse randen, schelpen, blaadjes èn natuurlijk de ribbon rose.
Na afronding van deze cursus heb je een prima basis om prachtige taarten, cupcakes en koekjes te decoreren! Bovendien ontvang je na afloop van elke module een Wilton certificaat.
Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen*. In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen. Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taarten/cupcakes die je voor de lessen bakt en de icing(s) die je in de cursus leert maken, maak je zelf thuis. Hiervoor heb je dus nog ingrediënten nodig.

Elke module omvat 8 uur les verdeeld in  4 lessen van telkens 2 uur.. 
U betaalt 140 euro per module, inclusief een lespakket en –boek met een winkelwaarde van 60 euro.
De materialen en ingrediënten voor het maken van uw huiswerk zijn niet inbegrepen.
Voor en na de cursus krijgt u de kans om aankopen te doen in de winkel.

PME sugarpaste module 1 plaats vrij

 

 Module van 4 daglessen van 7 uur telkens van 9.30 uur tot 16.30 uur (25 uur les)

4 lessen telkens op dinsdag:  5/10/2021 , 12/10/2021 , 19/10/2021 en  26/10/2021  
Prijs: 395€  / Prijs  alles inclusief: 495€
(lunch breng jezelf mee)

In deze module krijg je 25 uur les en  werken we met rolfondant er komen heel veel technieken aan bod. We behandelen de basistechnieken en het bekleden van echte en  dummy taarten , crimpen, embossen, draperiën (swags), frillen, het maken van strikken, brodery anglaise, puzzelen met uitstekers, uitsteektechnieken, het maken van een inlay en een 3D-taart. We behandelen ook uitgebreid de boetseertechniek, zakelijke basisinstructies, copyright en licenties. 
De PME Professional Course is een professionele cursus opgezet door Knightsbridge PME Ltd (Precision Machining Engineers) dit is 1 module van de 3.
De PME Certificaten worden uitgereikt als u op alle cursus dagen aanwezig bent geweest, projecten afgerond zijn en de vereist niveau behaald is.

Prijs is 395€ voor 4 dag lessen  u dient dan zelf nog de ingrediënten , dummies, boards, drums en rolfondant te voorzien .
We bieden ook een all-in prijs aan van 500€ dan hoeft u zelf niets meer te voorzien ( dummie’s , taarten, meringuebotercreme,  boards en rolfondant zijn dan inbegrepen)

---