Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

----

Is een workshop al volzet maar zou je die toch graag volgen. Laat me dan iets weten. Zijn er genoeg deelnemers dan kunnen we -als de agenda het toelaat- misschien nog een datum plannen.

Chocolade drip cake

Data:
Dinsdag 28/2/2023 18.45 uur tot 22 uur reeds volzet
Dinsdag 9/5/2023 18.45 uur tot 22 uur  - reeds volzet
Dinsdag 6/6/2023 18.45 uur tot 22 uur  - volzet
Ik kreeg heel vaak de vraag of ik nog eens een drip cake workshop wilde geven.
We maken dan ook deze  heerlijke chocolade drip taart  die past  bij elk feestje!
Alles wordt stap voor stap voor gedaan dus ook zónder  ervaring met het decoreren van taarten kun je meedoen! 
Tijdens deze workshop leer je je taart doorsnijden en vullen.
We smeren de taart zo strak mogelijk af met een chocolade meringue boter crème en gaan dan drippen met echte chocolade .
Voor de decoratie zal er veel voor jullie klaar liggen, zoals verschillende sprinkles , snoepjes, meringue toefjes en een mini donut .
Je gaat naar huis met een feestelijke taart voor ongeveer 8 personen. Deze kun je zelf nog 3 maanden invriezen om te gebruiken voor een feestelijke gelegenheid.
De kosten voor deze workshop zijn € 130, - p.p. Dit is inclusief alle materialen, de taart frisdrankje en iets lekkers.
 
Cartoon cake

Data
Dinsdag 7/3/2023 18.45 uur tot 22 uur - reeds volzet

Wie de taart trends een beetje volgt heeft het vast al gezien, deze leuke strip taarten overspoelden de sociale media. Opvallende kleurrijke taarten die op het eerste gezicht lijken op een  2 dimensionale tekening.
Deze taart gaan we dus maken en dat volledig met meringue botercreme, alleen de kaarsjes maken we van fondant. Dus geen gepriegel met de sugargun!
Alles wordt stap voor stap voor gedaan dus ook zónder  ervaring met het decoreren van taarten kun je meedoen! 
Tijdens deze workshop leer je je taart doorsnijden en vullen.
We smeren de taart zo strak mogelijk af met een meringue boter crème in de kleuren die je zelf kiest.
Maken de kaarsjes van fondant. Een decoreren verder met de meringue boter crème.
Je gaat naar huis met deze vrolijke strip taart voor ongeveer 8 personen. Deze kun je zelf nog 3 maanden invriezen om te gebruiken voor een feestelijke gelegenheid.
De kosten voor deze workshop zijn € 130, - p.p. Dit is inclusief alle materialen, de taart frisdrankje en iets lekkers.
 
Paas koekjes met royal icing


(voorbeeldfoto volgt op de website)

Data

Dinsdag 14/3 18.45 uur tot 22 uur - reeds volzet
Dinsdag 21/3 18.45 uur tot 22 uur - reeds volzet
Maandag 27/3 13 uur tot 16.30 uur - reeds volzet
 
Zo worden gewone koekjes opeens hele bijzondere, originele koekjes. Tijdens deze  workshop gaan we aan de slag met de basistechnieken van  koekjes decoreren.

Deze keer maken we koekjes in Paas thema! 
We leren alle ins en outs over het bakken van de koekjes ( de koekjes zijn reeds door mij gebakken), het maken van de Royal Icing, de verschillende consistenties en het bewaren hiervan. Daarna gaan we aan de slag met het versieren van de koekjes  we doen dit stap voor stap en dus ook ideaal voor  beginners.

Je ontvangt bij deze workshop de recepten zodat je ook thuis direct aan de slag kunt met de koekjes! 

Voor deze workshop heb je geen ervaring nodig met het bakken of decoreren van koekjes. 
De kosten voor deze workshop zijn €85 , - p.p. Dit is inclusief alle materialen , de koekjes ,  frisdrankje en iets lekkers.
 
Lammetje taart

Data
Maandag 3/4/2023 13 uur tot 16 uur - reeds volzet
Dinsdag 4/4/2023 18.45 uur tot 22 uur - reeds volzet

Dinsdag 13/6/2023 18.45 uur tot 22 uur - reeds volzet

 
Een lammetje hoort voor mij echt bij de lente en dus ook bij Pasen,  is ook heel geschikt voor een communie maar natuurlijk  ook voor elke verjaardag van een dieren vriend.
In deze workshop leert u verschillende  technieken van het taart decoreren, ideaal als je nog niet zo lang bezig bent.
Voor dit taartje kiezen we voor hoogte en plaatsen we 2 taartjes van 4 personen op elkaar.
 leren je een taart vullen, dun  afsmeren.
We  gaan aan de slag met verschillende spuittechnieken om het lammetje te maken.
We spuiten rozetjes en leren je werken met het spuitmondje om blaadjes te spuiten.
Zoveel mogelijk met de spuitzak dus.
Enkel het gezichtje en de oortjes maken we van rolfondant.
 
Je gaat naar huis met een lief lammetje als  taart voor ongeveer 8 personen. Deze kun je zelf nog 3 maanden invriezen om te gebruiken voor een feestelijke gelegenheid.

De kosten voor deze workshop zijn € 130, - p.p. Dit is inclusief alle materialen, de taart frisdrankje en iets lekkers. 

 

Module Boetseren van figuren - reeds volzet
(module van 3 lessen van 3,5 uur telkens van 13 uur tot 16.30 uur)

 
 

Data van de 3 lessen op maandagen, 17/4/2023, 24/4/2023, 15/5/2023
 
Wil je leren modelleren met fondant? Dan is dit de cursus voor jou! 
In 3 lessen gaan we aan de slag met het maken van figuren, we maken dus geen taart zodat we alle aandacht kunnen geven aan het modeleren.
Les1: We starten de eerste les eenvoudig met de basis boetseertechnieken en maken  een schattig beertje en de vrolijke dino
Les 2: recht staande unicorn
Les 3 :elfje
Als er tijd over is in de les maken we nog een aanvullend figuur.
Deze cursus is inclusief 1 kg boetseer fondant, gebruik van alle materialen die je nodig hebt tijdens de workshop
Je neemt je boetseer werkjes natuurlijk mee naar huis waar je ze eventueel zelf op een taart kunt gebruiken.
 De kosten voor deze 3 lessen zijn 225€ inclusief 1 kg modeleer fondant en gebruik van  alle materialen, frisdrankje en iets lekkers.
 
 
Laatste keer ! PME Module - Piping Techniques & Royal Icing  (spuittechnieken). volzet
Module van 4 dag lessen telkens van  9.30 uur tot 16.30 uur
Data van de lessen op dinsdagen, 18/4/2023, 25/4/2023, 2/5/2023 en 23/5/2023
 
Een uitgebreide module van 25 lesuren, waar vele technieken aan bod komen, zoals bijvoorbeeld: Basis technieken, coating, je leert hoe je buttercream icing, royal icing, color flow & runout icing maakt en wanneer je welke soort gebruikt. We maken run out patronen, borders & collars, extensions & bridges, brush & embroidery, lace designs allemaal te gebruiken op taarten en royal icing koekjes. Informatie over verpakking en transport, richtlijnen voor prijzen, berekening van de bijkomende kosten en presentatie van jouw product(en).
 
In de cursusprijs is de nog meer complete Course Kit van PME met materialen inbegrepen. Het bevat alle non-food materialen om de mooiste kunstwerken met royal icing en buttercream icing te maken en daarnaast ook het Course boek.
 Een prachtige kit om zo mee aan de slag te kunnen en de mooiste creaties te maken. Deze ontvang je op de eerste cursusdag.
Inhoud van het nieuwe uitgebreide pakket:
Side Scrapers Plastic Pattern set of 4, Side Scraper Plain, Tall Side Scraper, Icing Nail Set, Tilting Turntable, Adapter set of, Piping Bag Stand, Premium Icing Bag 8" ,Premium Icing Bag 10", Premium Icing Bag 12", Disposable Bags pack of 12, Parchment Piping Bag Triangles, Palette Knife Straight 11.5", Stainless Steel Icing Ruler, Stencil Set of 4 Classics Design (JEM removed), Small Deluxe Empty Box, Supatube No 0 Writer, Supatube No 1 Writer, Supatube No 1.5 Writer, Supatube No 2 writer, Supatube No 3 Writer, Supatube No 8 Star, Supatube No 13 Star, Supatube No 17 Pressure Piping, Supatube No 20B Basketweave, Supatube No 42 Rope, Supatube No 44 Rope, Supatube No 51 Leaf, Supatube No 53 Broadleaf, Supatube No 55 Curved Petal, Supatube No 57R Petal Curved, Supatube No 57S Petal Straight,
Royal Icing Course Book
 
De prijs is 395€ voor 4 dag lessen  (25 uur les!)  en  dit pakket, daarnaast  dien je dan zelf nog  een aantal aanvullende materialen en ingrediënten aan te schaffen Houd hier dus rekening mee in je budget. De benodigde materialen en ingrediënten zijn aan te schaffen in onze winkel .
We bieden ook een all-in prijs aan van 500€ dan hoeft u zelf geen ingrediënten meer te voorzien.
 
Om de technieken goed te leren beheersen en ter voorbereiding op een volgende les kan/zal er bij de PME modules huiswerk worden meegegeven, houd hier dus rekening mee in je planning!
Koffie en thee/ frisdrankjes en iets lekkers is zoals altijd inbegrepen, lunch breng je zelf mee.

 

 

 

 

---