Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

----

Herfsttaart voor de chocolade lover.



Data:
 dinsdagavond  27/9 volzet

 dinsdag avond 11/10 , volzet

maandag middag 10/10, volzet

's avonds telkens  van 18.45 uur tot 22.30 uur    
's middags van 12.30 tot 16.30 uur 

Deze taart is er één voor elk niveau!
Geen ervaring vereist, kom gewoon lekker meedoen!

Voor deze taart gebruiken we een chocolade biscuit en we vullen die ook met chocolade.
We leren een taart strak af te smeren.
De schors rondom de taart maken we van chocolade.
We boetseren het hertje van rolfondant en ik laat zien hoe je eetbaar mos kunt maken.

Verder versieren we de taart met zelfgemaakte paddenstoelen, blaadjes, bloempjes …
Ik werk met kleine groepjes van 6 deelnemers
Prijs 125€

Halloween taart

 

Data:
dinsdagavond  18/10 , reeds volzet

dinsdag avond 25/10 , 3 plaatsjes vrij

maandag middag 31/10, 2 plaatsjes vrij

's avonds telkens van 18.45 uur tot 22.30 uur    
's middag van 12.30 tot 16.30 uur 

Deze taart is er één voor elk niveau!
Geen ervaring vereist, kom gewoon lekker meedoen!

Voor deze taart gebruiken we een vanille biscuit en vullen deze met een meringuebotercrème en een confituur naar keuze.
We leren een taart strak af te smeren in 3 kleuren.
We boetseren de spookjes en pompoenen van rolfondant.
We decoreren een koekje met fondant en gebruiken stempels voor de tekst.
We decoreren met toefjes, sprinkles, …

Ik werk met kleine groepjes van 6 deelnemers
Prijs 125€

Wilton Course 1 - Builing Buttercream Skills
 

Data:
4 middag lessen van 13 uur tot 15.30 uur
Maandag 7/11, 14/11, 21/11, 28/11 

1 plaatsjes vrij

The Wilton Method® Decorating Basics Course is de basiscursus van Wilton.
Een uitstekende cursus om te beginnen met het taart decoreren. De Wilton Instructrice leert je, in stap voor stap instructies, de basisbeginselen van het decoreren met Butter cream icing, zodat ook jij zult ervaren hoe leuk en succesvol je kunt zijn in het decoreren van je eerste taart in de Wilton Method Cursus.
Er worden bakinstructies gegeven, je ziet hoe je Butter cream icing kunt maken, kleuren en uiteraard hoe je het beste je taart kunt icen op de Amerikaanse manier.
We gaan de 3 basisprincipes van decoreren doornemen.
Naarmate de lessen vorderen leer je tot mooie resultaten te komen, zoals het maken van dropflowers, rosetten, schelprandjes, ruffle borde, decorating bag color techniek, star filling, zonnebloem, zinnia, en de ribbon roos.
We gaan natuurlijk taarten decoreren in de lessen!

Sommige materialen en ingrediënten voor het maken van uw huiswerk zijn niet inbegrepen. De taarten die u voor de lessen bakt en de icing(s) die u in de cursus leert maken, maakt u zelf thuis.
Hiervoor heeft u dus nog ingrediënten nodig (hiervoor reken je ook nog ongeveer 60€ voor).
Voor en na de cursus krijgt u altijd de kans om aankopen te doen in onze winkel.
In het materialenpakket zit: 
•    Angled spatula 22cm
•    Practice Board with sheets
•    Disposable Decorating Bags 30cm (12x)
•    Standard Couplers (4x)
•    Parchment Triangles 38cm (6x)
•    Flower & Cupcake Nail Set
•    Course 1 Tips (#1, 3, 12, 16, 18, 21, 104, 230, 233, 352, 1M, 2D)
•    Decorating Brush
•    Rose Templates (2pc set)

Prijs: voor de 4 lessen en de materialen box 175€

 

---