Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

-----

 

PME module Sugar paste 

    

Data: Dag module 5 lessen van  9.30 uur tot 15 uur 5/11/2019, 12/11/2019, 19/11/2019, 26/11/2019 en 3/12/2019 reeds volzet!


Data: avond module 6 lessen van 18.00 uur tot 22.30 uur 7/01/2020, 21/01/2020, 4/2/2020, 18/2/2020, 10/3/2020 en 24/3/2020  (1 plaatsen vrij!)

De PME Professional  Diploma Cursus  is opgezet door Knightsbridge PME Ltd. speciaal voor iedereen die taarten willen gaan maken in opdracht voor familie, vrienden of als bedrijf . De cursus is ook geschikt voor iedereen die zich meer wil verdiepen in taartdecoratie. Het is een combinatie van basis technieken en ook nieuwe technieken. De cursus bij ons bestaat uit zowel theorie en praktijk. Er zijn een drietal modules, PME Module  Sugarpaste, PME Module  Sugarflowers en PME Module  Royal Icing, on afhankelijk van elkaar te volgen. Na het afronden van 3 modules met succes ontvang je na de laatste module  het PME Professional Master Certificaat.

Sugarpaste module,

In deze uitgebreide module van 25 uur les komen veel technieken aan bod. Basis technieken zoals vullen en bekleden van een echte taart en ook het bekleden van een dummy taart, crimpen en embossen, draperieën, frills, strikken, embroidery, modelleren van figuren, inleggen en applicaties, stapelen van taarten, zakelijke basis instructie, copyrechten & licenties. Het is raadzaam dat u al eerder een  taart heeft bekleed.

De PME Certificaten worden uitgereikt als u op alle cursus dagen aanwezig bent geweest, projecten afgerond zijn en de vereist niveau behaald is.

De volgende materialen zijn bij deze module inbegrepen:  

box met materialen: 

Butterfly Veined Plunger cutter set, Teddy Bear Cutter Large, Straight Frill Cutter, Round Nesting Set, Rocking Horse, Marzipan Spacers, Modelling Tool Blade & Shell, Modelling Tool Scallop & Comb, Modelling Tool Serrated & Tapered Cone, Scriber Needle, Bulbulous Cone Tool, Design Wheeler, Modelling Tool Cutting Wheels, Modelling Tool Quilting Tool, Smoother Straight Edge, Smoother Polisher ,Impression Mat Classic Dot, Impression Mat Small Diamond, Impression Mat Floral Design, Hollow Pillars 12", Small Rolling Pin Guide Rings, Rolling Pin 9", Crimper Open Curve Serrated, Crimper Triple Scallop Open Plain, Crimper Closed Curve Serrated, Crimper Closed Wavy Line Serrated, Palette Knife Straight Blade, Palette Knife Angled Blade, Geometric Multi Cutter – Hexagon, Geometric Multi Cutter – Triangle, Geometric Multi Cutter - Right Angle, Geometric Multi Cutter – Diamond, Geometric Multi Cutter – Square, Geometric Multi Cutter – Puzzle, Cookie n Cake Wedding Cake, Cookie n Cake T Shirt, Cookie n Cake Crown

Handboek

Prijs is 395€ voor 5 dag lessen of 6 avond lessen u dient dan zelf nog de ingrediënten , dummies, boards, drums te voorzien .
We bieden ook een all-in prijs aan van 495€ dan hoeft u zelf niets meer te voorzien.

Meer info vind je op, http://www.taartenateljee.be/index.php/workshops/workshops-pme.html

 

Wilton Gumpaste en Fondant (1 plaatsen vrij)

       

Deze module gaat door op woensdag avonden, 13/11/2019, 27/11/2019, 11/12/2019 en 18/12/2019 telkens van 19 uur tot 21 uur.

In deze leuke cursus leert u hoe u met fondant en gum paste mooie bloemen en decoraties kunt maken. U ontdekt er hoe u borders en mooie accenten geeft aan uw taart, maakt prachtige strikken, chrysanten, rozen, calla’s, rozenknopjes, margrieten en nog heel wat andere borders. U leert hoe je een op een taart kunt schilderen Met de geleerde technieken kunt u de mooiste taarten maken. In het eindproject brengt u de leerstof in praktijk door middel van uw eigen ontworpen taart. Door deze cursus krijgt u meteen het vertrouwen om voortaan uw eigen taarten te ontwerpen en te decoreren. 

De Wilton Method Decorating Courses zijn ‘the American way of cake decorating’. De beroemde Amerikaanse firma Wilton bestaat al ruim 80 jaar en heeft sinds 25 jaar een lesprogramma. De gecertificeerde Wilton instructrice Cathelyne geeft u  uitleg en laat u ook volop oefenen. De cursussen en workshops kunnen los gevolgd worden, maar u kunt ze ook combineren zodat u het maximale uit uw decoreerkunsten haalt! De wereld van Wilton taartdecoratie is niet alleen leerzaam, maar ook erg leuk en gezellig. 

Elke module omvat 8 uur les verdeeld in  4 lessen van telkens 2 uur.. 

U betaalt 130 euro per module, inclusief een lespakket en –boek met een winkelwaarde van 60 euro. De materialen en ingrediënten voor het maken van uw huiswerk zijn niet inbegrepen. Na de cursus krijgt u de kans om aankopen te doen in de winkel. Tijdens de Wilton module krijgt u 10% korting op uw aankopen. 

 

3D Draakje workshop 6/11/2019 (1 plaats vrij)

  

Ben je nog niet zo heel lang bezig met taarten maken dan is deze workshop erg leuk .
We gaan een bol taartje vullen en bekleden met rolfondant. Met beginners boetseer technieken
maken we het kopje van de draak en de vleugeltjes.
De kleur van het draakje kies je natuurlijk zelf want deze is ook enorm schattig in roze, paars, blauw…enz

De kosten voor deze workshop zijn € 55, - p.p. 
Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.
Natuurlijk neem je de taart lekker mee naar huis.
Deze workshop begint om 19.00 uur en duurt tot 22 uur.

 

Boek van Sinterklaas  (4/12/2019) reeds volzet

Na het maken van een Harry Potter boek taart kreeg ik zoveel vragen om zo iets eens te doen in een workshop dat ik besloot een er een workshop van te maken voor Sinterklaas.
Het grote Sinterklaasboek dus. We vormen een vierkante biscuit om tot boek , we vullen de taart en bekleden dan de taart zodat die er uit ziet als boek. 
Natuurlijk kleden we het boek aan met een sierlijke kaft en versieren we met kleine kado’tjes van fondant, pic nic koekjes of pepernoten zodat we een heerlijke sinterklaas taart krijgen.
De taart neem je na afloop lekker mee naar huis!

De kosten voor deze workshop zijn € 60, - p.p. Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.
Deze workshop begint om 19.00 uur en we proberen om 22.30 uur te eindigen.

 

Oh deer! Workshop met ganache ( 10/12/2019) reeds volzet!

Wilde je al altijd eens leren hoe je je taart afsmeert met ganache? Dan is deze workshop zeker iets voor jou. 
We gaan de taart vullen en klaar maken om af te smeren met ganache, iedereen gaat zelf aan de slag met de ganache , we proberen een mooie strakke taart te creëren .
We geven de taart oogjes, oren ( en als je dat leuk vind een rode neus ) , we plaatsen een voor gemaakt gewei en decoreren dan met meringue botercreme verschillende toefjes .
De taart neem je na afloop lekker mee naar huis!

De kosten voor deze workshop zijn € 60, - p.p. Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.
Deze workshop begint om 19.00 uur en we proberen om 22.30 uur te eindigen.

 

Kerstman Taart (17/12/2019) reeds volzet,  extra datum (19/12/2019) reeds volzet!

Een taart om u gasten mee te verrassen tijdens de feestdagen!
We vormen een biscuit om tot kerstman hoofd, we maken hier ook gebruik van een beetje rice crispy voor de muts. 
De taart neem je na afloop lekker mee naar huis!

De kosten voor deze workshop zijn € 60, - p.p. Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.
Deze workshop begint om 19.00 uur en we proberen om 22.30 uur te eindigen.

 

 

 

 

 

----