Tel :+32(0)50 34 21 50

GSM : +32 (0)476 44 93 38

-----

Nieuwe  workshops online sinds vrijdag 20 december.

Is een workshop reeds volzet maar zou je die toch graag volgen. Laat me dan iets weten. Zijn er genoeg deelnemers dan kunnen we -als de agenda het toelaat- misschien nog een datum plannen.

 

Wilton module royal icing flowers & cake design  ,reeds volzet!

Deze module gaat door op woensdag avonden 08/01/2020,  22/01/2020, 29/01/2020, 12/2/2020   telkens van 19 uur tot 21 uur.
Deze modules van Wilton zijn los van elkaar te volgen!

In deze cursus leer je hoe je cup cakes en desserts tot leven kan brengen met uitgebreidere en bijzondere decoreer technieken met royal  icing.
De Wilton Method Instructrice leert je werken met royal icing, hoe je mooie bloemen kunt maken zoals violen, lelies en de beroemde Wilton roos.
Leer hoe je de royal icing bloemen kunt arrangeren op je taart en deze in balans kunt brengen.
Een en ander gaat gepaard met het leren van een aantal andere technieken zoals het spuiten van een mooie border en de basketweave, Brush Embrodoidery,  Corneli Lace, Clasic Ruffle, Touwrand en verschillende bloemen.
Je leert in deze cursus omgaan met Royal Icing. 

Bij de Wilton Cursus zit een materialenpakket en een cursusboek inbegrepen*.
In dit pakket zitten materialen met een waarde van ca. € 60,- die je nodig hebt om thuis te kunnen oefenen.
Er zitten in dit pakket geen ingrediënten, dus de taarten/cupcakes die je voor de lessen bakt en de icing(s) die je in de cursus leert maken, maak je zelf thuis.
Hiervoor heb je dus nog ingrediënten nodig.

Elke module omvat 8 uur les verdeeld in  4 lessen van telkens 2 uur.. 

U betaalt 130 euro per module, inclusief een lespakket en –boek met een winkelwaarde van 60 euro.
De materialen en ingrediënten voor het maken van uw huiswerk zijn niet inbegrepen.
Na de cursus krijgt u de kans om aankopen te doen in de winkel.
Tijdens de Wilton module krijgt u 10% korting op uw aankopen. 

 

 

Luchtballon taart

Dinsdag 14/01/2020 van 18.30 uur tot 22.30 uur , reeds volzet
Woensdag 5/02/2020 van 18.30 uur tot 22.30 uur , reeds volzet

Naar aanleiding van de luchtballon taart uit mijn boek krijg ik vaak de vraag of we die niet eens kunnen maken in een workshop.
Het voorbeeld moet nog gemaakt worden , maar we maken dus een taart met luchtballon !
De taart neem je na afloop lekker mee naar huis!

De kosten voor deze workshop zijn € 65, - p.p.
Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.
Deze workshop begint om 18.30 uur en we proberen om 22.30 uur te eindigen.

 

 

Ouder en kind workshop

Woensdagmiddag 15 januari 2020 van 13.30 uur tot 16.30 uur
Reeds volzet!

We hebben het in deze tijd vaak zo enorm druk met werk, huishouden, .... dat er vaak maar weinig tijd meer over blijft om samen te genieten.
De meeste Kinderen bakken heel graag maar daarvoor is er vaak geen tijd.
Vandaar het idee een workshop ouder en kind ( opa/oma en kleinkind) te geven zodat je eens tijd voor elkaar kunt hebben en tegelijkertijd iets creatiefs doen. Vrijwel elk thema is hierin mogelijk... wat denk je van de populaire thema's zoals eenhoorns, monsters of zeemeerminnnen.
Laat samen je creativiteit de vrije loop. 

U maakt samen met u (klein)kind een taart met daar boven op een bol taartje. De volwassene  krijgt een taart van 20 cm doorsnede en de kids  een half bol taartje van 12.5 cm .
Julie leren samen hoe je rolfondant moet kleuren, even overleggen samen welke kleuren het best bij elkaar passen, hoe je een taart moet vullen, hoe je de taart leuk kunt versieren.
Omdat je een stapel taart maakt is samenwerken echt nodig. Leuk en leerzaam

Natuurlijk wordt er iets lekkers bij de koffie en limonade geserveerd. 

Gun uzelf en u (klein)kind deze gezellige uren en ga aan het einde van de middag met een prachtige eigen gemaakte stapeltaart naar huis.

De kosten voor deze workshop zijn 60€ voor 1 volwassene met 1 kind (vanaf 7 jaar)
Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee en limonade en iets lekkers.
Deze workshop begint om 13.30 uur en duurt ongeveer 3 uren.

 

Poes op kussen

Dinsdag 28/01/2020 van 18.45 uur tot 22.30 uur , reeds volzet

In deze workshop leer je hoe je een vierkante biscuit gaat versnijden tot een kussen model, deze gaan we opvullen met een heerlijke vulling en bekleden met rolfondant waar je de kleurtjes natuurlijk  zelf van kiest.
Daarna gaan we het kussen heel mooi versieren naar eigen smaak, hou je van strak, of liever romantisch, met flosjes, knoopjes of strikjes…. Het wordt allemaal uit gelegd.
Daarna gaan we  boetseren, we maken een poes om op het kussen te leggen. Natuurlijk ook weer in de kleur dat je zelf leuk vindt!

Uiteindelijk ga je naar huis met een waar pronkstuk.

De kosten voor deze workshop zijn € 60, - p.p. Dit is inclusief alle materialen,  koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.
We starten om 18.45 en eindigen tegen 22.30 uur 

 

 

Valentijns egeltje

 

**extra datum!! donderdag 06/02/2020 van 19 uur tot 22.30 uur 1 plaatsen vrij

Dinsdag 11/02/2020 van 19 uur tot 22.30 uur , reeds volzet

 

Verras je geliefde met dit zelf gemaakte  schattige egeltje !
We leren de taart  doorsnijden en wel zo dat de taart na het vullen ook nog netjes recht is.
Daarna gaan we de taart vullen met een laag je jam en een heerlijke botercrème en afsmeren. We maken het lijfje van de egel van rolfondant.
Daarna kleuren we de botercreme in kleurtje dat je zelf wenst en gaan we met behulp van spuitzak de stekeltjes plaatsen ( dit is mogelijk met verschillende spuitmondjes). 
We decoreren het egeltje verder met enkele rolfondant details en sprinkles 

De taart neem je na afloop lekker mee naar huis!

De kosten voor deze workshop zijn € 55, - p.p.
Dit is inclusief alle materialen, kopje koffie/thee of frisdrankje en iets lekkers.

Deze workshop begint om 19.00 uur en we proberen om 22.30 uur te eindigen.

 

Strakke meringue botercreme taart met een streepje 

Woensdag 19/02/2020 van 18.45 uur tot 22.30 uur,  reeds volzet

In deze workshop leer je hoe je een taart strak afsmeert in 2 kleuren. 
Bovenop de taart gaan we een schattig eenvoudig figuurtje boetseren, voor de rest versieren we met toefjes botercreme en sprinkles